Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /var/www/clients/client33565/web49778/web/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 94
Peter Breevoort Weblog » beijing 2

16 Sep '05 - 237 W, 1 I - + 25 - 12 beijing 2

Dadong Beijing cai restaurant martelt zijn eend nog handmatig, spuit water onder het vel en hangt het ondersteboven te drogen, waarna het wentelend boven een vuur van kersen of ander fruitboom hout langzaam geroosterd word. Het resultaat, dat gegeten word in kleine rijstpannenkoekjes en gefermenteerde bonensaus met lente-uitjes en komkommer, is dan ook werkelijk zinnenprikkelend.

De architecten van O.M.A. die werken aan het gigantische CCTV project in Beijing worden slecht betaald, zoals alle jonge architecten die zich voor de status verbinden aan prestigieuze bureau’s slecht betaald krijgen. Andre, van O.M.A. Beijing verhaalt dan ook uitvoerig over zijn pogingen om met het na het eten van Beijing duck meegenomen skelet van de verorberde vogel, een soep te trekken. Uren lang heeft hij de beenderen laten trekken, met toevoeging van een scala aan verse kruiden, daarna heeft hij het vocht in de ijskast geplaatst met het slimme idee om het vet te laten stollen, af te scheppen en het resterende vocht na toevoeging van wat slierten mie en verse groenten als verkwikkende soep te kunnen eten. Bijna in tranen verteld hij hoe, na bestudering van het goedje, bleek dat het geheel veranderd was in een bonk solide massa. Als anu verteld dat dit geen vet is maar de eigenlijke proteďnerijke soep, stort hij geheel in en drinkt in een teug zijn glas leeg en vertrekt onder schaamtevol gemompel.

The+future+belongs+to+those+%22Tramadol%22%3Ahttp%3A%2F%2Fwww%2Etramadol%2Donline%2Eorg%2F+who+believe+in+the+beauty+of+their+dreams%2C+If+your+heart+is+beautiful%2C+you+are+the+most+beautiful+person+on+the+earth+%22Celexa%22%3Ahttp%3A%2F%2Fwww%2Ecelexa%2Ews%2F+that+which+does+not+kill+us+makes+us+stronger+%22Phendimetrazine%22%3Ahttp%3A%2F%2Fwww%2Ephendimetrazine%2Drx%2Ecom%2F+The+only+way+to+succeed+is+to+keep+jumping+off+cliffs+and+build+your+wings+on+the+way+down+%22Prozac%22%3Ahttp%3A%2F%2Fwww%2Eprozac%2Dorder%2Enet%2F+only%2E

Monica - 22 January '06 - 00:34

Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you’re talking approximately! Bookmarked. Kindly also visit my web site . We will have a hyperlink exchange arrangement among us!

George (Email) (URL) - 23 September '16 - 13:00

Because here is a list of multiplayer games is that the leave was asked for more.

Michael (Email) (URL) - 24 November '16 - 09:26

Android Game Development takes more than knowledge

James (Email) (URL) - 14 April '17 - 08:50

Can you add a Blackberry template? This web page is tricky to read otherwise for those of us browsing with cell phones. Otherwise, in the event you can place a RSS link up, that would be good also.

James (Email) (URL) - 23 November '17 - 08:39

plus offering extras which can announce this kind of the main benefit of the skepticism.

James (Email) (URL) - 12 March '18 - 06:56


Name:  
Remember personal info?

Email:
URL:
Comment:Emoticons / Textile

  ( Register your username / Log in )

Notify: Yes, send me email when someone replies.  

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.